Werkzaamheden tekst

Werkzaamheden

Graphorn Groen- en Infraprojekten biedt een groot scala aan werkzaamheden. Hieronder willen wij er graag enkele onder de aandacht brengen: 

Daktuinen

Een daktuinontwerp vraagt specifieke vakkennis en wij hebben die in huis. Wij helpen u graag om het binnenleven naar buiten te brengen en de natuur dichterbij huis.
Klik hier voor meer informatie over daktuinen. 

Boomverzorging

Graphorn heeft ruime ervaring in het vakkundig snoeien en verwijderen van bomen en we helpen u dan ook graag met deze omvangrijke klus. Klik hier voor meer informatie over het verzorgen van bomen.

Maaien van gazons

Het gazon bij een flat, een verzorgingstehuis of in een gemeente is beeldbepalend voor de uitstraling en u wilt uw bedrijf natuurlijk van uw beste kant laten zien. Wij kunnen u van dienst zijn met alle soorten maaiwerk; geen terrein is ons te ruig.Wilt u meer informatie over het maaiwerk klik dan hier.

Terreinonderhoud

De uitstraling van een gebouw wordt grotendeels bepaald door de tuin en is het visitekaartje van uw bedrijf. Wij kunnen u een totaal onderhoudspakket aanbieden, waarin we u compleet kunnen ontzorgen. Wij denken graag met u mee hoe we dit het beste en op de meest efficiënte manier kunnen doen en uiteraard voor een goede prijs. Bent u geïnteresseerd? Klik hier voor meer informatie of neem direct contact met ons op.

Terreininrichting

Het ontwerpen en aanleggen van bedrijfs-, zorg- en binnentuinen horen tot ons specialisme. Er wordt rekening gehouden met alle aspecten en uiteraard kunnen we ingewikkelde combinaties van verschillende disciplines efficiënt en resultaatgericht bundelen. U geeft uw wensen door en wij vullen dit aan met een professioneel advies. Nieuwsgierig geworden? Klik hier voor meer informatie of neem direct contact met ons op. 

Bestratingen

Bestratingswerkzaamheden behoren al jaren tot ons werkpakket. Van groot tot klein. Particulier of zakelijk? Wij maken graag een perfect passend ontwerp voor u. Bent u benieuwd wat we voor u of uw bedrijf kunnen betekenen? Neem dan direct contact met ons op of klik hier voor meer informatie. 

GWW, Grond-, Weg- en Waterbouw
Andere specialismen die wij in huis hebben zijn bestratingswerkzaamheden en rioleringswerk ofwel GWW. Graphorn heeft een lange reputatie in het grondwerk en wij bieden u graag een totaalpakket aan.Wij werken met korte lijnen en zijn daardoor snel en flexibel inzetbaar, zodat we de beste service en kwaliteit kunnen leveren. Klik hier voor meer informatie over GWW.

Graphorn Groen- en Infraprojekten logo
Graphorn Groen- en Infraprojekten
Certificering logo's

          

Graphorn Groen- en Infraprojekten logo
Graphorn Groen- en Infraprojekten

Copyright © Graphorn 2024 Alle rechten voorbehouden| Privacyverklaring | Cookieverklaring