Vacatures

Vacatures

Traditie. Vakmanschap. Kennis. Liefde voor het vak. En een eigentijds benadering. Gaat dat samen? Jazeker! Graphorn Groen- en Infraprojekten B.V. uit Ridderkerk bewijst het. Ons bedrijf is al meer dan 55 jaar actief op het gebied van de groenvoorziening en infrastructurele projecten. Een vakgebied dat ons dus in het bloed zit. Vandaar die traditie. Maar Graphorn staat tegelijkertijd met beide benen in het heden. Trends signaleren en er op in spelen. Meedenken - mee blijven denken! - met de klant. Innovatie. En een nuchtere bedrijfsvoering. De wortels van ons bedrijf liggen ver in de vorige eeuw. Het is een gezond bedrijf dat ook blijft groeien.

Er zijn inmiddels ontelbare tevreden klanten en het scala van werkzaamheden en specialisaties is flink gegroeid. Denk jij ons team te kunnen ondersteunen door jouw gedrevenheid en enthousiasme?
Heb jij groene vingers en ervaring met leiddinggeven en tuinonderhoud? Wil je meegroeien in een organisatie waar kwaliteit voorop staat en de klant nog steeds koning is? Ben je niet bang voor een uitdaging én bereid om je handen uit de mouwen te steken? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Graphorn Groen- en Infraprojekten logo
Graphorn Groen- en Infraprojekten
Certificering logo's

          

Graphorn Groen- en Infraprojekten logo
Graphorn Groen- en Infraprojekten

Copyright © Graphorn 2024 Alle rechten voorbehouden| Privacyverklaring | Cookieverklaring