Maaien

Maaien

Het gazon bij een flat, een verzorgingstehuis of in een gemeente is beeldbepalend voor de uitstraling. Graphorn heeft de kennis en ervaring in huis om dit voor u te onderhouden. Het bepalen of het gazon te berijden is bij diverse weertypes hoort bij het werk van de maaiers. Wij kunnen u van dienst zijn met alle soorten maaiwerk.

En omdat veel maaiwerk zich afspeelt langs wegen en spoorwegen, hanteren wij uiteraard de hoogste normen ten aanzien van veiligheid, milieu, productie en uiteraard kwaliteit. Onze medewerkers volgen regelmatig bijeenkomsten om bij te blijven op het gebied van veiligheid langs wegen. Door deze specialisatie én de beschikking over een compleet en modern machinepark kunnen wij altijd inspelen op specifieke eisen van de opdrachtgever en op steeds wisselende terrein- en verkeersomstandigheden.

Ons werkgebied is breed en omvat ook ruig maaiwerk. Op ontoegankelijke terreinen maaien wij met een handzeis of bosmaaier. Waar mogelijk gebruiken wij kleine, speciaal voor de terreinomstandigheden gebouwde machines. Bij voldoende ruimte wordt gewerkt met de meest geavanceerde machines.

Graphorn Groen- en Infraprojekten logo
Graphorn Groen- en Infraprojekten
Certificering logo's

          

Graphorn Groen- en Infraprojekten logo
Graphorn Groen- en Infraprojekten

Copyright © Graphorn 2024 Alle rechten voorbehouden| Privacyverklaring | Cookieverklaring