Sneeuw

Sneeuw

Gladheidsbestrijding

De winters in het verleden, maar ook van dit jaar, hebben het bewezen: Graphorn was steeds in staat om op tijd en op oncourante tijden terreinen vrij van sneeuw te krijgen bij verzorgingstehuizen, ziekenhuizen, bedrijven en begraafplaatsen.

Sneeuwruimen en gladheidsbestrijding op uw buitenterrein is een tijdrovende klus. Sneeuw valt altijd op momenten dat u het niet kunt gebruiken en u moet er maar net de mensen en spullen voor beschikbaar hebben. Tegelijkertijd is de veiligheid van uw medewerkers en bezoekers ontzettend belangrijk en is de veiligheid op uw terrein uw verantwoording.

Graphorn is zich daarvan bewust en organiseert in de winterperiode het sneeuwruimen en de gladheidsbestrijding voor u. Op momenten dat het nodig is, pro-actief en zonder omwegen zorgen wij dat de veiligheid op uw terreinen gewaarborgd blijft. Bij nacht en ontij.... als het glad wordt zorgen wij dat uw terrein veilig blijft.

Neem contact met ons op en maak afspraken. Wees er tijdig bij: een goede voorbereiding is essentieel. Zoutvoorraden kunnen beperkt zijn. Als u de afspraken pas maakt als de sneeuw al valt dan kunt u te laat zijn.

Graphorn Groen- en Infraprojekten logo
Graphorn Groen- en Infraprojekten
Certificering logo's

          

Graphorn Groen- en Infraprojekten logo
Graphorn Groen- en Infraprojekten

Copyright © Graphorn 2024 Alle rechten voorbehouden| Privacyverklaring | Cookieverklaring