Sneeuw

Gladheidsbestrijding

De winters van de afgelopen jaren hebben het bewezen. Graphorn was steeds in staat om op tijd en op oncourante tijden terreinen vrij van sneuuw te krijgen bij verzorgingstehuizen, ziekenhuizen, bedrijven en begraafplaatsen.

Sneeuwruimen en gladheidsbestrijding op uw buitenterrein is een tijdrovende klus. Sneeuw valt altijd op momenten dat u het niet gebruiken kunt en u moet er maar net de mensen en spullen voor beschikbaar hebben. Tegelijkertijd is de veiligheid van uw medewerkers en bezoekers ontzettend belangrijk. De veiligheid op uw terreinen is uw verantwoording.

Graphorn is zich daarvan bewust en organiseert in de winterperiode het sneeuwruimen en de gladheidsbestrijding voor u. Op momenten dat het nodig is, pro-actief en zonder omwegen zorgen wij dat de veiligheid op uw terreinen gewaarborgd blijft. Bij nacht en ontij....als het glad wordt zorgen wij dat uw terrein veilig blijft.

Neem contact met ons op en maak afspraken. Wees er tijdig bij. De laatste winters hebben aangetoond dat een goede voorbereiding essentieel is. Zoutvoorraden zijn beperkt. Als u de afspraken pas maakt als de sneeuw al valt dan kunt u te laat zijn.

           Afbeeldingsresultaat voor iso 9001 : 2015 logo       Afbeeldingsresultaat voor groenkeur logo

Copyright © Graphorn 2019 Alle rechten voorbehouden| Privacyverklaring | Cookieverklaring